الجمعة، 9 يونيو 2017

بتي فور سابليه من تقديم الشيف أحمد ماهر

✴✔بتى فور سابليه
👈مقادير
300 جم دقيق
200 جم زبدة
100 جم سكر بودره
2 بيضه
فانليا

👈الطريقه

- خفق الزبده مع السكر ثم اضافه البيض ثم اضافه إضافة الدقيق حتي تمتزج العجينه ثم نطفي الماكينه
ثم توضع في الثلاجه لمدة ساعه عل الاقل
- ثم نفرد العجينه بارتفاع 5 : 5 مللى
-ثم نضع القطعه  او الفرم حسب الاشكال المستخدامه على العجينه 
- ونضغط على السابليه ونشيل اى زيادات
وممكن نفرد  السابليه داخل الفرم  ونشيل الزياده ثم نوضع مربه مشمش ثم تدخل الفرن  وعندما تخرج من الفرن يوضع عليه الفستق
- وتدخل فرن ساخن على درجه 150 : 160 درجه وبياخد حوالى ثلث ساعه للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا

https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks

مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق