✔✴البتى فور بالكيس الناعم
👈المقادير
1 ك زبده
400 جم سكر بودره
6 بيضات
1200جرام دقيق حسب حاجه العجينه
الطريقه
نضع الزبدة مع السكر البودره كويس حتى تصبح كريمي وتبيض
نضع البيض تلو الاخرونخلط ثم نضع الدقيق شويه شويه حتى تلم العجينه
ثم يوضع في الكيس ثم يصب في الصاج الخاص به ثم يدخل الفرن عل درجه 150 درجه مئوية
وعندما يخرج من الفرن يترك حتي يبرد
ثم يلزق كل 2 معا بالمربى ونضع طرفها فى الشيكولاته السايحه ( شيكولاته سايحه تخلط بقليل من الزيت )ثم نضع وحده وحده فى الشيكولاته الفرماسيل او جوز الهند او فستق حسب الرغبه — للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق