الخميس، 8 يونيو 2017

طريقة بسكويت الكيس والنشادر من تقديم الشيف أحمد ماهر

✔✴طريقه بسكويت الكيس

👈المقادير

1كيلو دقيق
300جم زبده
300جم سكر بودره
20 جم بيكنج بودر
4بيضات
80 جم لبن او ميه
الطريقه
خفق الزبده مع السكر جيدا حتي تكون كريمى وتهيش ثم نضع البيض وحده تلو الاخره ونضرب حتى البيض  يختفى ثم ننزل باللبن او الميه ثم ننزل بالدقيق المخلوط فيه البيكنج بودر وتاخد لفه حوالى نص دقيقه
ثم يوضع في الكيس ويقطع في الصاج كما في الصورة

✴✔ بسكويت النشادر
👈مقادير
5 ك دقيق
1500 جرام سكر بودره
1500 جرام نصف زبده ونصف سمنه
500 ملل للبن يدوب فيه 75 جرام نشادر
2 بيكنج بودر
16 بيضه

👈مقدار آخر البسكويت  النشادر

850 جم دقيق
300 جم ( ممكن نص سمنه من الفريزر ونص زبده من الثلاجه )
300 جم سكر بودره
80 ملل لبن يدوب فيه 10 جم نشادر
16جم بيكنج بودر
4بيضه

👈الطريقه

يوضع السكر مع الزبده والسمنه ويضرب جيدا  حتي تصبح كريمي ويبقى لونه مائل للبياض
ثم نضع البيض وحده تلو الاخره ونخلط حتى يختفي  البيض
ثم  اللبن المزاب فيه النشادر ثم نضع البيكنج بودر مع الدقيق حتي العجين بمتزج 
ثم يوصع في الماكينه الخاص به  ثم يدخل يدخل الفرن على درجه  150  لمده 12 دقيقه
للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا

https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks

مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق