القرص الناعم من تقديم الشيف أحمد ماهر
المقادير
1ك دقيق
250جرام سمنه
250جرام زيت
150جرام سكر
10 جرام خميره فوريه
250 جرام للبن
زره ملح
طريقه التحضير
يوضع الخميره مع قليل من الماء والسكر مع بعض وتترك لحين تظهر فقاعات التفاعل
ثم يوضع الزيت والملح والسمنه واللبن والخميره المذابه في الماء في الماكينه ثم يوضع الدقيق ويضرب جيدا حتي تتكون عجينه ناعمه
متماسكة ثم تترك حتي تتفاعل في الخميره جيدا
ثم نقطع علي شكل كور صغيره نكورها وتفرد بالمردنه ونرص في الصاج ثم تخرم بالشوكه وتترك حوالي نصف ساعة علي الاقل عندما تخمر مره اخرى في الصاجات ثم تخبز على درجه 220 والفرن يكون ساخن من قبل للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق