⤵✔الكريم باتيسيير بالحلاوة السادة
By Chif ahmed maher
بسم الله الرحمن الرحيم
👌المقادير
500 جم لبن
8 صفار بيض
500 جم حلاوة
80 جرام نشاء
👌طريقة التحضير
الكريم باتيسيير بالحلاوة السادة
يوضع اللبن على النار مع الحلاوة ويقلب حتى تذوب الحلاوة ويبدأ اللبن في الغليان ثم يخفق البيض مع النشا ثم يضاف نصف خليط اللبن الى البيض ويقلب ثم يعاد الخليط كله الى النار حتى يسمك قوامه وتبدأ ظهور فقاعات هواء في بدايه الغليان
اتمنى ان اكون قد وفقت بالشرح تحياتي الشيف أحمد ماهر
للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق