السبت، 20 مايو 2017

بأتيه جبنه من تقديم الشيف احمد ماهر

باتيه الجبنه  للشيف/ احمد ماهر
من اجمل المعجنات الفرنسيه و تمتعي باجمل افطار مع هذه الوصفه
مده التحضير :ساعه
مده الطهي:15دقيقه
المقادير
1كيلو دقيق =5كوب دقيق
2بيضه
50جرام سكر
10جرام محسن خبز 
50 جرام زيت
5جرام ملح
30جرام حليب بودره
15جرام خميره
400جرام زبده
500مللي ماء فاتر للعجن
الطريقه
نقوم بخلط جميع المقادير مع بعضها في الماكينه مع الماء حسب الاحتياج حتي نحصل على عجينه متماسكه لينه غير للاصقه  بعد العجن تترك العجينه  نصف ساعه لترتاح ثم تفرد العجينه علي شكل مستطيل  بواسطه المردانه بسمك 2سم  وبداخلها قطعه زبده 400 جرام
وتطبق 4مرات وتطوي علي حده ونتركها ترتاح وتفرد وتشكل  وتحشي حسب الرغبه و تخبز في فرن ساخن مسبقا حرارته 200درجه
الشيف احمد ماهر علي انستغرام
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks

مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق