الثلاثاء، 16 مايو 2017

كريمه الباتسييري _الموسلين _كريمه فانليا

10 صفار بيض
160 جرام سكر
50 جرام دقيق
250 جرام زبده بدرجة حرارة الغرفه
400 جرام فريش كريم
50 جرام نشأ
400 جرام للبن
فانليا
طريقه التحضير
ءءءءءءءءءءءءءءءءءءء
نضع الفريش كريمه وللبن علي النار حتي الغليان
ثم نضرب الاصفر بيض مع السكر والفانيلا حتي نحصل على قوام كريمي ثم نضيف النشاء
والدقيق ونكمل تقليب ثم نضيف نصف خليط اللبن والفريش كريم ونقلب جيدآ
ثم نضيفهم علي باقي الخليط من اللبن والفريش كريم
ثم نرفعهم مره اخري علي النار مع التقليب حتي نحصل على قوام كثيف وتظهر فقعات هوئهيه
الشيف احمد ماهر علي انستغرام
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks

مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق