فطاير بوريك بالجبنة
المقادير:) 😃
ءءءءءءءءءءءءءءءءءءء
500 جرام دقيق
25 جرام سكر خشن =ملعقه كبيره
10 جرام ملح =ملعقة صغيرة
20جرام خميرة فورية = ملعقة كبيرة
100 جرام زبدة علي زيت
250 جرام للبن فريش دافئ بعض الشيء أو حسب أحتاج العجين عشان نسبه الجلوتين
المهم تكون عجينه لينه وطرية للاصقه بعد الشي
🎷التشطيب
ءءءءءءءءءءءءءء
جبن حسب الرغبه أي نوع
1 صفر بيض معلقه زيت ملعقه مياه
سمسم محمص
حبة بركه
جبن حسب الرغبه
طريق التحضير 😃
ءءءءءءءءءءءءءءءءءءء
نضع الخميرة مع اللبن الدافئ ويترك حتي تحضير العجينه ثم نحض العجينة نضع الدقيق مع السكر مع الذبده والزيت ثم نضع اللبن والخميرة ثم نضع الملح وتعجن جيدا وتغطى وتترك نصف ساعه حتي تخمر العجينه جيدا وثم تفرد العجينه بوسطه الخشب علي الكونتر ثم تقطع عل شكل دايره ثم يوضع فيه الجبنه وتدهن الأحرف بيض البيض وقفل جيدا ثم تدهن زيت واصفربيض
الشيف احمد ماهر علي انستغرام المردنه
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق