✔✴عجينه السبوسك العربى
بالجبن والنعناع
👈العجينه ....
1ك دقيق
10 جرام خميره
7 جرام محسن
20 جرام سكر
10 جرام ملح
100جرام زيت
100جرام لبن
300جرام مياه
👈الطريقه ....
نخلط جميع المقادير معا وتترك لمده نصف ساعه
وتفرد العجين
ثم تقطع بفرومه مستديرة
ثم تحشى فى المنتصف بالجبن وتقفل مثل القطايف وتقفل بالشواكه
وتترك لمده نصف ساعه عل الاقل حتى الخمور وتلمع بالبيض وتسوى فى فرن درجه 180 لمده 10دقيقه
👈الحشو .....
جبن قريش مع نعناع مفروم
او وضع جبن دومتى من غير ملح
حشو ثانى لجبن
جبن موزريلا بالزعتر
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق