الهريسة الطرية الدمياطى المصرى
المقادير
350 جرام سكر
300 جرام لبن
250 جرام عسل نحل
250 جرام سمنة
250 جرام جوزهند
1250 دقيق بسبوسة اللى هو السميد
الطريقة
نضع السمنة والسكر وللبن والعسل على بعض فى وعاء ونفضل نقلب فيها ثم نضع السميط والجوز هند كويس ونقلب لحد متلاقيها بقت مفلفلة كدا ممكن نزود سنة لبن علشان تتماسك نصبها فى صنية بمقدار عقلة الاصبع الصنية تكون مدهونة سمنة تدخل فرن 180 لمدة نصف ساعة لحد متحمر تطلع وهى سخنة تسقى شربات بارد وتقيل وهو عبارة عن
1 كيلو سكر
300 جرام ماء
2 لمونة
فانليا
نفضل نسقيها لحد متشرب كل الشربات وبالهنا والشفا
👌 الشيف احمد ماهر علي انستغرام
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق