الفطير علي الطاسه
Chif ahmed maher
بسم الله الرحمن الرحيم
الفطير علي الطاسه
المقادير
150 جرام زبادي
250 مل حليب
100 جرام زيت
ملعقة صغيرة ملح
دقيق للعجن حسب العجن
لدهن العجين :
250جرام زبدة ذايبة
الطريقة :
نعجن جميع مقادير العجين مع بعض
نضيف الدقيق بالتدريج ونعجن حتى تتكون لدينا
عجينة متماسكة..نقسم العجين الى 7 او 8 اقسام
نكورهم ونفرد وندهنها بالزبدة كما هو موضح بالفيديو
نكرر نفس الطريقة مع باقي العجين..نضعها على طاوة
على النار من حتى يحمر من الجهتين وندهنها زبدة .. وبالعافية
حملوا وصفات اخرى من هنا https:www.youtube.com
اتمنى ان اكون قد وفقت بالشرح تحياتي الشيف أحمد ماهر
للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق