السبت، 8 يوليو 2017

الفطير علي الطاسه
Chif ahmed maher
بسم الله الرحمن الرحيم

                       الفطير علي الطاسه
                             المقادير  
                        150 جرام زبادي
                         250 مل حليب
                        100 جرام زيت
                       ملعقة صغيرة ملح
                        دقيق للعجن حسب العجن
                            لدهن العجين : 
                        250جرام زبدة ذايبة   
                                الطريقة : 
              نعجن جميع مقادير العجين مع بعض
        نضيف الدقيق بالتدريج ونعجن حتى تتكون لدينا
    عجينة متماسكة..نقسم العجين الى 7 او 8 اقسام
نكورهم ونفرد وندهنها بالزبدة كما هو موضح بالفيديو
نكرر نفس الطريقة مع باقي العجين..نضعها على طاوة
على النار من حتى يحمر من الجهتين وندهنها زبدة .. وبالعافية
حملوا وصفات اخرى من هنا https:www.youtube.com

اتمنى ان اكون قد وفقت بالشرح تحياتي الشيف أحمد ماهر
للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا

https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks

مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق