الأربعاء، 5 يوليو 2017

المارينج الفرنسي مع كريمة برتقال من تقديم الشيف أحمد ماهر

⤵✔المارينج الفرنسي مع كريمه البرتقال 
By Chif ahmed maher
بسم الله الرحمن الرحيم
🔲✔المارينج
👈المقادير
8 بياض بيض 
15 جرام نشاء
رشة ملح
ملعقة صغيرة خل
 400 جرام  سكر 
ملعقة صغيرة فانيليا
👈كريمة البرتقال
2 بشر ليمون 
250 جرام زبدة
200 جرام سكر
120 جرام  عصير برتقال مركز 
60 جرام  عصير ليمون 
2 بشر برتقال
👈طريقة التحضير
* يخفق بياض البيض و الخل و رشة الملح والفانيليا حتى يصبح هش وتظهر الرغوه

ثم  يخلط النشا و السكر و يضافوا الى خليط البياض مع الخفق حتى يصبح مارينج متماسك

*🌟⭐ثم ينقل المارينج في كيس حلواني و يشكل علي شكل داره  علي صينية خبز مجهزة بورق زبدة
ويوضع فيه الكريمه ثم تزين بأي شيء حسب الرغبه

* تخبز علي 100 درجة لمدة 3-4 ساعات او حتى تجف تماما  في فرن مطفي ساخن من قبل وتترك لتبرد

👈كريمة البرتقال

* 🌟⭐تقلب جميع المكونات على النار حتى تتماسك نسبيا و تصل الى 85 درجة مئوية

* تنقل في الثلاجة و تترك لتبرد تماما
اتمنى ان اكون قد وفقت بالشرح تحياتي الشيف أحمد ماهر
للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا

https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks

مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق