⤵✔المارينج الفرنسي مع كريمه البرتقال
By Chif ahmed maher
بسم الله الرحمن الرحيم
🔲✔المارينج
👈المقادير
8 بياض بيض
15 جرام نشاء
رشة ملح
ملعقة صغيرة خل
400 جرام سكر
ملعقة صغيرة فانيليا
👈كريمة البرتقال
2 بشر ليمون
250 جرام زبدة
200 جرام سكر
120 جرام عصير برتقال مركز
60 جرام عصير ليمون
2 بشر برتقال
👈طريقة التحضير
* يخفق بياض البيض و الخل و رشة الملح والفانيليا حتى يصبح هش وتظهر الرغوه
ثم يخلط النشا و السكر و يضافوا الى خليط البياض مع الخفق حتى يصبح مارينج متماسك
*🌟⭐ثم ينقل المارينج في كيس حلواني و يشكل علي شكل داره علي صينية خبز مجهزة بورق زبدة
ويوضع فيه الكريمه ثم تزين بأي شيء حسب الرغبه
* تخبز علي 100 درجة لمدة 3-4 ساعات او حتى تجف تماما في فرن مطفي ساخن من قبل وتترك لتبرد
👈كريمة البرتقال
* 🌟⭐تقلب جميع المكونات على النار حتى تتماسك نسبيا و تصل الى 85 درجة مئوية
* تنقل في الثلاجة و تترك لتبرد تماما
اتمنى ان اكون قد وفقت بالشرح تحياتي الشيف أحمد ماهر
للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق