السبت، 1 يوليو 2017

الكروسان من تقديم الشيف أحمد ماهر

الكروسان
واحدكيلودقيق
١٠٠جرام سكر
ذره ملح
١٠٠جرام زيت وزبده
15 جرام للبن بودره
ماء للعجين
20 جرام  خميره
400 جرام زبده داخل العجين
بيض وفانيلا للتلميع مع قليل من المياه
نضع الدقيق والسكر والزيت وللبن والملح  والخميرة ثم نضع الما ء بتدريج   بحيث نحصل علي عجينه طرية ناعمه مطاطه
ثم نرش الرخامه دقيق ونفردها علي شكل مستطيل  ثم نضع  ٤٠٠جرام زبده صفراء في داخلها مع الفرد ونطبق العجينه علي شكل ظرف وتدخل الثلاجه ثم  نفردها مره ثانيه  ثم مره  ثالثه 
ثم  نفردالعجينه خالص للمره الرابعه  ونسبهاتريح شوية وبعدين نفردهاخالص ونقطع اي اشكال يرغب فيه ثم يرص في الصاجات ونلمع الوش ثم تترك حتي تخمر و تخبز علي نار 200 درجه ميويه
اتمنى ان اكون قد وفقت بالشرح تحياتي الشيف أحمد ماهر
للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا

https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks

مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق