⤵✔وافل أمريكي
من تقديم In th cake
#ahmed- maher
🌟⭐المقادير
250 جرام ذبده
250 جرام سكر
4 بيضات فانيليا
500 جرام دقيق
كيس بيكنج بودر
280 للبن
🌟⭐الطريقة
يخفق الذبده مع السكر والفانيللا لمدة دقيقة ثم يوضع البيض لمده 3 دقايق ثم يوضع الدقيق والبيكنج بودر ثم يوضع اللبن بتدريج علي خيط رفيع حتي يتم الامتزاج جيداً ثم تسخن ماكينة الوافل ثم يوضع العجين في الماكينة ويقفل عليها لمدة 3 دقائق الي 5 دقائق حسب درجة حرارة الماكينه
والتزيين حسب الرغبة والشكولاتة أو المربي أو الكراميل أو الفواكه الطازجة
اتمنى ان اكون قد وفقت بالشرح تحياتي الشيف أحمد ماهر
للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق