تارت بلح،،
#Ahmed_Maher
ءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءء
من تقديم الشيف احمد ماهر
مده التحضير ساعه
المكونات
300جرام دقيق
150جرام ذبده
75جرام سكر بودر ناعم جدا
2بيضة
نصف معلقة صغير فانيليا
الطريقة. ......
الذبده مع السكر حتى تكون كريمه
أضاف البيض الفانيليا
آخر حاجه الدقيق
اغلف العجين ودخل الثلاجة ترتاح نصف ساعة
اجيب فورم تارت وافرد العجين على مقاس الفورم وداخل الفرن على حرارة 180درجة لمده 15دقيقة يطلع يبرد
ثم نبد في طريقه التشطيب
نصف كيلو بلح انصاف
كريمة موسلني أو شانتيه علي باستري
جيلي للتلميع ولاخر المسه له زوق
تابعونا علي
الشيف احمد ماهر علي انستغرام
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/Ahmedma26987755
جروب فنون الطهي ولمسة الشيف احمد ماهر
https://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
http://
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق