الجمعة، 24 مارس 2017

تارت فرنش بان من تقديم الشيف احمد ماهر french tart

تارت  فرنش بان
المقادير
   اولا عمل السابليه الخارجي
250 جرام دقيق
125 جرام ذبده
75 جرام سكر بودره
ذرة فانليا
1 عدد بيضة
ثانيا  عمل الفرنش بأن
250  جرام زبده
250 جرام لوز محمص مجروش ناعم
250 جرام سكر بودره
100 جرام دقيق
عدد 6 بيضات
الطريقه
الزبده والسكر مع بعض ثم اضيف البيض والفانيلا ثم الدقيق علي دفهات مع التحريك حتي تصبح عجين احطها في الصينيه.  واسويها بايدي حتي تصبح متسويه ثم اضع الفرنش
ضرب الزبده مع السكر البودره  ثم أضافه البيض ثم اضافه الوز والدقيق   كله مع بعضه في المضرب حتي يصبح فرنش ثم اضيفه الي السابليه
علي الفرنش ورشه للوز فليه ابيض محمص
ثم  يدخل الفرن درجه حراره 180 20 دقيقه وبالهنا والشفاء
تابعونا على صفحتنا
الشيف احمد ماهر علي انستغرام
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/Ahmedma26987755
جروب فنون الطهي ولمسة الشيف احمد ماهر
https://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
http://
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق