الاثنين، 22 يونيو 2015

وصفة للشيز كيك المخبوزة

Recipe of a baked Cheese Cake:

Crust:
2 Cups Digestive or Marie biscuits Crushed
1/4 Cups melted butter

Mix well and pat into greased 23 cm diameter spring form pan Place
in refrigerator for 20 min.

Bake the crust for 10 minutes in a 180 degrees celsius oven

Remove from the oven and let it rest while making filling.

Filling:
cheese (i use Philadelphia) 450 grams
3 eggs
1/2 C. sugar
Beat well and pour into pie crust, put your pan in a bigger tray fill the bigger tray half way with boiling water . Bake in a 180 degree oven for 20-30 minutes
Remove and cool. Cake may be decorated with any variety of fruits, canned or in
season.
Best served after being refrigerated for at least 8 hours

وصفة للشيز كيك المخبوزة:

الطبقة الأولى ( القاعدة):
2 كأس بسكوت دايجستيف أو بسكويت ماري مكسر
1/4 كوب زبدة مذابة

تخلط المقادير جيدا وتوضع في صينية قطرها 23 سم،توضع في الثلاجة لمدة 20 دقيقة.

تخبز القاعدة لمدة 10 دقائق في الفرن على درجة 180 مئوية

تخرج من الفرن وترتاح لحين عمل طبقة الشيز كيك نفسها

الطبقة الثانية (الشيز كيك):
(أنا استخدام فيلادلفيا) 450 غرام
3 بيضات
1/2 كوب سكر
تخلط المقادير جيدا وتصب على القاعدة، و توضع الصينية كلها بداخل صينية أكبر وتملء الصينية الأكبر الى نصفها بالماء المغلي (حمام مائى). وتخبز في فرن 180 درجة لمدة 20-30 دقيقة
تخرج من الفرد الى ان تبرد تماماً و تزين بأي صنف من الفواكه، أو الفواكه المعلبة

الأفضل تقديمها بعد أن توضع بالثلتجة لمدة لا تقل عن 8 ساعات

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق