اول طريقة
علبة كريمة خفق 200 ملى نحطها على النار ولما تسخن نضيف عليها ربع كيلو شكولاتة مبشورة ونشلها من على النار ونقلبها لحد ما الشكولاتة تسيح ونضيف عليها معلقة زبدة ولما تبرد شوية نغلف بيها التورتة
الطريقة التانية
2 كوب لبن ونضيف عليهم 3 معالق كبار كاكاو خام على البارد ونقلبهم لحد ما يمتزجو مع بعض وبعدين نرفعة على النار ولما يسخن نضيف ربع كيلو شكولاتة مبشورة ومعلقتين كبارسكر ونقلب لحد ما الشكولاتة تسيح ونكون مدوبين معلقتين نشا صغيرين وننزل بيهم مع التقليب على الصوص ونحط معلقة زبدة ونقلب ولما يبتدى يغلى نشيلة من على النار ولما يبرد شوية نغطى بيه التورتة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق