الأربعاء، 30 أغسطس 2017

براونيز من تقديم شيف أحمد ماهر

#براونيز  مفيش أسهل من كده
By #chif_ahmed_maher
بسم الله الرحمن الرحيم ه
المقادير
230 جرام دقيق
230 جرام زبده
400 جرام سكر
340 جرام شيكولاته
عدد  4  بيضه
5 جرام فانيليا
الطريقه
""""""""""""
خفق البيض مع السكر بالمضرب  حتى يدوب السكر ويتجانس مع البيض  جيدا
ثم نضع الشيكولاته مع الزبده  علي حمام بخار حتي تسيح تماماً
ثم نضع خليط الشوكلاته على خليط البيض مع الخفي بالمضرب اليدوي ثم اضافةالدقيق ونقلب حت التجانس
ثم ندهن القالب بماده دهنيه ثم رشة دقيق
ثم نسخن الفرن على درجه حراره 180 درجه ويخبز البراونيز لمدة  ثلث ساعه  تقريباً
ويترك  حتي يبرد تماما
وعند التقديم  يقدم طاذج  مع  بوله ايس كريمه وصوص الشكولاته او ايطالين ميرنج والبرونيز يتميز فيه مدغه وطعم الشيكولاته الغنى بماده الكاكاو

#chif_ahmed_maher
اتمنى ان اكون قد وفقت بالشرح تحياتي الشيف أحمد ماهر
للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا

صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
IN  TH CAKE
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
‏ 
: https://twitter.com/Ahmedma26987755?s=09

اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني
علي جروب فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks

مدونه الشيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw

صفحتي رقم 1 علي انستجرام
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق