الجمعة، 11 أغسطس 2017

🔓🌟بسكويت العيد بالكيس من تقديم شيف احمد ماهر

#بسكويت العيد بالكيس
By #chif_ahmed_maher
بسم الله الرحمن الرحيم المقادير 
المقادير
2 كجم ذبده
1ونصف كجم سكر بودره
نصف كيلو بيض
نصف كيلو للبن
2 عود فانليا استيك
4 كجم دقيق
 2 بكنج بودر اذ احببت بكينج بودر
الطريقه
نضرب الزبده مع السكر جيدا حتي تصبح كريمي ثم ننزل  بالفانليا وبالبيض بيضه بيضه ونضرب جيدا ثم نضع البيكنج بودر علي الدقيق ونقلب ثم نضع علي باقي الخليط ثم نضربه جيدا دقيقه ونقلبهم  حتي تنعم  تمام ثم نضع الخليط في كيس ونبداء التشكيل ونرص في صواني صاجات  ويدخل الفرن علي 160 لمده 20 دقيقه او يستو ويحمر ونتركه علي الصاجات حتي يبرد
#بسكويت الماكينه

#ahmed_maher
اتمنى ان اكون قد وفقت بالشرح تحياتي الشيف أحمد ماهر
للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق