#التوست بكل سهولة
#chif_ahmed_maher
بسم الله الرحمن الرحيم
و بالصحة و العافية ☺ بالله عليك إذا ظهر لك هذا المنشور إضغط لايك وأكتب تعليق لكي تستمر في متابعتنا
ﻻ تنسو عمل مشاركة / share للفيديو حتى تعم الفائدة
ولا تنسي الاشتراك في القناة من هنا
Please subscribe to my channel on YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
المقادير
كيلو دقيق قوى
550 جم ميه
15جم خميره فوريه
10جم ملح
5 جم محسن
15 جم سكر
100 جم زبدة
15 جم لبن بودره
الطريقه
---------
- نعجن كل المقادير معا ماعد الميه نحطها حسب قوام العجينه
ونعجن كويس حتى تتكون شبكه الجلوتين بمعنى لما نمسك قطعه من العجين ونفردها تتفرد معانا وتبقى شفافه زى الصوره
- الكيلو دقيق هيعمل معايه 1800 جم عجين نقسم العجين الى اجزاء متساويه كل جزء 125 جم للقطعه الواحده
- في شكل ناخد كل قطعه ونكوره حوالي 8 قطع ونضعه في القالب المدهون وكده عملنا شكل
-وشكل آخر نفرد فطعه من العجين ونطبق من فوق لتحل ونخبط عليها ببطن اليد لنطرد الهواء المتكون ونتنى الناحيه التانيه ونخبط عليها لنطرد الهواء وندوس عليها ونبططها وتبقى شريط طويل ونحطه فى القالب زى الصوره وبعدين نقفل غطاء القالب ونسيب منه حوالى 5 سم علشان نراقب خمران القالب ولما العجينه تخمر وتوصل قبل نهايه القالب ب 1سم نقفل القالب وندخله الفرن الساخن على درجه 180درجه لمده 45 : 55 دقيقه
#ahmed_maher
اتمنى ان اكون قد وفقت بالشرح تحياتي الشيف أحمد ماهر
للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا
#chif_ahmed_maher
بسم الله الرحمن الرحيم
و بالصحة و العافية ☺ بالله عليك إذا ظهر لك هذا المنشور إضغط لايك وأكتب تعليق لكي تستمر في متابعتنا
ﻻ تنسو عمل مشاركة / share للفيديو حتى تعم الفائدة
ولا تنسي الاشتراك في القناة من هنا
Please subscribe to my channel on YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
المقادير
كيلو دقيق قوى
550 جم ميه
15جم خميره فوريه
10جم ملح
5 جم محسن
15 جم سكر
100 جم زبدة
15 جم لبن بودره
الطريقه
---------
- نعجن كل المقادير معا ماعد الميه نحطها حسب قوام العجينه
ونعجن كويس حتى تتكون شبكه الجلوتين بمعنى لما نمسك قطعه من العجين ونفردها تتفرد معانا وتبقى شفافه زى الصوره
- الكيلو دقيق هيعمل معايه 1800 جم عجين نقسم العجين الى اجزاء متساويه كل جزء 125 جم للقطعه الواحده
- في شكل ناخد كل قطعه ونكوره حوالي 8 قطع ونضعه في القالب المدهون وكده عملنا شكل
-وشكل آخر نفرد فطعه من العجين ونطبق من فوق لتحل ونخبط عليها ببطن اليد لنطرد الهواء المتكون ونتنى الناحيه التانيه ونخبط عليها لنطرد الهواء وندوس عليها ونبططها وتبقى شريط طويل ونحطه فى القالب زى الصوره وبعدين نقفل غطاء القالب ونسيب منه حوالى 5 سم علشان نراقب خمران القالب ولما العجينه تخمر وتوصل قبل نهايه القالب ب 1سم نقفل القالب وندخله الفرن الساخن على درجه 180درجه لمده 45 : 55 دقيقه
#ahmed_maher
اتمنى ان اكون قد وفقت بالشرح تحياتي الشيف أحمد ماهر
للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق