الأول العجينه
........................
600جم دقيق
160جم سكر
250مللي ماء فاتر
20جم خميره
15جرام بيكنج بودره
50 جرام للبن بودره
5جرام ملح
5جرام فانيلا
100مللي زيت..
.........................
ثانياً الحشو
،،،،،،،،،
1كيلو تفاح مقطع كيوبس رفيع
50جرام زبده
50جرام بشر جوز الهند
150جرام سكر
25 جرام قرفه
25 جرام زبيب
،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
التلميع
،،،،،،،،،،
50 مللي للبن
2 صفار بيض
10 جرام نسكافيه
........................
600جم دقيق
160جم سكر
250مللي ماء فاتر
20جم خميره
15جرام بيكنج بودره
50 جرام للبن بودره
5جرام ملح
5جرام فانيلا
100مللي زيت..
.........................
ثانياً الحشو
،،،،،،،،،
1كيلو تفاح مقطع كيوبس رفيع
50جرام زبده
50جرام بشر جوز الهند
150جرام سكر
25 جرام قرفه
25 جرام زبيب
،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
التلميع
،،،،،،،،،،
50 مللي للبن
2 صفار بيض
10 جرام نسكافيه
التفاح الاخضر
الطريقه
يوضع طاسه عل النار ثم يوضع الزبده والتفاح والسكر مع التقليب برفق حتي يتكرمل قليلا ثم أضافه القرفه والجوز هند والزبيب ثم يترك لحين الاستخدام
......................................................
الصوص السينابون من هنا
http://chifahmedmaher.blogspot.com.eg/2017/06/blog-post_71.html
الطريقه
يوضع طاسه عل النار ثم يوضع الزبده والتفاح والسكر مع التقليب برفق حتي يتكرمل قليلا ثم أضافه القرفه والجوز هند والزبيب ثم يترك لحين الاستخدام
......................................................
الصوص السينابون من هنا
http://chifahmedmaher.blogspot.com.eg/2017/06/blog-post_71.html
..................
طريقه السينابون
،،،،،،،،،،،،،
تخلط المواد الجافه مع بعضها ثم إضافة الماء بتدريج حتي تتجانس العجينة ثم اضافه الزيت وتخدم وتخدم جبدا حتي تكون ناعمه غير قابله للاصق وتترك تخمر وترتاح ساعة
طريقه السينابون
،،،،،،،،،،،،،
تخلط المواد الجافه مع بعضها ثم إضافة الماء بتدريج حتي تتجانس العجينة ثم اضافه الزيت وتخدم وتخدم جبدا حتي تكون ناعمه غير قابله للاصق وتترك تخمر وترتاح ساعة
ثم تفرد بوسطه مردنه علي الكونتر علي شكله دايره كبيره ويفرد عليه الزبده وتدهن كله من عل الوجه ويفرد عليه حشوة التفاح ثم تلف العجينه رول حلزوني ثم تقطع وتوضع بإلصاج وتلمع
ثم توضع في الفرن علي 200 درجه والفرن يكون ساخن من قبل
وتقدم وعليه الصوص السينابون وله أكثر من نوعه
ثم توضع في الفرن علي 200 درجه والفرن يكون ساخن من قبل
وتقدم وعليه الصوص السينابون وله أكثر من نوعه
#chif_ahmed_maher
اتمنى ان اكون قد وفقت بالشرح تحياتي الشيف أحمد ماهر
للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا
اتمنى ان اكون قد وفقت بالشرح تحياتي الشيف أحمد ماهر
للمزيد من الوصفات تابعونا على صفحتنا
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
IN TH CAKE
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
: https://twitter.com/Ahmedma26987755?s=09
IN TH CAKE
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
: https://twitter.com/Ahmedma26987755?s=09
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني
علي جروب فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني
علي جروب فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
مدونه الشيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
صفحتي رقم 1 علي انستجرام
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق