الجمعة، 28 أبريل 2017

جاتوه شاتوه من تقديم الشيف احمد ماهر

(جاتوه شاتوه  تورته شاتوه  من تقديم الشيف احمد ماهر
900 مللي زيت
400 جم سكر
400مللي حليب
280جم كاكاو
20جم بيكنج بودر
10جم فانيلا
5جم ملح
600 جم دقيق
8بيضات
الطريقه😃
ءءءءءءءءءءءء
اولا يخفق اللبن مع السكر  جيدا حتي يدوب السكر تماما ويترك  جانبآ
ثم في وعاء اخر يضاف الزيت مع  الكاكاو بودره ويخفق  جيدا لمدة دقيقتين حتي يصبح له قوام
ثم اضافه  اللبن والسكر المضروب ثم اضافه البيض مع الفانليا ويخلطوا جيدا.
..ثم يضاف الدقيق مع الملح والبيكنج بودر و يرجو التأكد من اندماج الدقيق  بالمقدار كله جيدا
ثم يحضر فورم الكيك المدورة للتورت أو صاجات للجاتوه  مربعه وتدهن بمادة دهنيه...
او ويلف بالفليم بالبلاستيك والمونيوم فويل....
ويصب الخليط  فيها ....
ثم يوضع في الفرن علي درجة حرارة 180 لمدة 20 دقيقه
وبعد خروجها من الفرن تترك لتبرد ويتم تزينها الشيف احمد ماهر علي انستغرام
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks

مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق