البراونيز
ءءءءءءءءءءءءءءءءءءء
550 جرام زبدة
1600ك سكر خشن
12 بيضه
400 جرام كريمة لبانى
600جرام عين جمل سليم
20 جرام بيكنج بودر
فانليا
300 جرام عسل
800 جرام دقيق
300 جرام كاكاو
الطريقة
ءءءءءءءءءءءءءءءءءءء
نضرب الزبدة مع السكر فى العجان جيدا حتي تسير كريمه ثم نضع البيض وحده تلو الاخره ثم نضع الفانليا واحدة واحدة لحد متتجانس البيض ثم نشغل العجان على سرعة قليلة ثم نضع العسل ثم الكريمه اللباني ثم الدقيق والبكنج بودر والكاكاو والعين جمل كله علي الهادي في المضرب ثم نفرد العجينه بالصاجات ثم يخبز في الفرن على درجة 170 لمدة نصف ساعة اللى 40 دقيقة وبالهنا والشفاء
تابعونا على صفحتنا
الشيف احمد ماهر علي انستغرام
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
جروب فنون الطهي ولمسة الشيف احمد ماهر
https://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
http://
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
السبت، 22 أبريل 2017
براونيز شكولات كيك من تقديم الشيف احمد ماهر
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق