السبت، 22 أبريل 2017

براونيز شكولات كيك من تقديم الشيف احمد ماهر


البراونيز
ءءءءءءءءءءءءءءءءءءء
550 جرام زبدة
1600ك سكر خشن
12 بيضه
400 جرام كريمة لبانى
600جرام عين جمل سليم
20 جرام بيكنج بودر
فانليا
300 جرام عسل
800 جرام دقيق
300 جرام كاكاو
الطريقة
ءءءءءءءءءءءءءءءءءءء
نضرب  الزبدة مع السكر فى العجان جيدا  حتي تسير كريمه  ثم نضع البيض وحده تلو الاخره ثم نضع الفانليا واحدة واحدة لحد متتجانس البيض ثم  نشغل العجان على سرعة قليلة  ثم نضع العسل ثم الكريمه اللباني  ثم الدقيق والبكنج بودر والكاكاو والعين جمل  كله علي الهادي  في المضرب  ثم نفرد العجينه بالصاجات ثم يخبز في  الفرن على درجة 170 لمدة نصف ساعة اللى 40 دقيقة  وبالهنا والشفاء
تابعونا على صفحتنا
الشيف احمد ماهر علي انستغرام
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
جروب فنون الطهي ولمسة الشيف احمد ماهر
https://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
http://
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق