Chocolate mouss
600 جرام اصفر بيض
1200ك جرام عسل نحل
1ك جرام شيكولاتة بنى سايحة
250 جرام زبدة سايحة
200 جرام نعناع مفروم
2ك جرام كريمة شانتية مضروبة
1ملعقة صغيرة جنزبيل مفروم او بودرة
35جرام جلاتنينا بودرة نحل في 150جرام ماء ساخن
الطريقة
ضرب الاصفر بيض جيدا ثم نضع العسل علي النار حتي الغليان وهو سخن ننزل على الاصفر بيض خيط رفيع مع الاستمرار فى الضرب وتترك ثم نكون سيحنا الشيكولا على حمام بخار ونزلها على الزبدة السايحة مع التقليب ثم ننزل على الاصفر بيض بعد مايبرد اولا الكريمة الشانتية المضروبة ثانيا الشيكولا اللى سيحناها مع الزبدة فى الاخر الجنزبيل والنعناع ونجز الجلاتينا مع ماء على حمام بخار وننزل بيهم على الموس ا ثم نصب في الفرم ثم ويدخل الفريزر لمدة 8 ساعات عل الاقل
ثم التشطيب حسب الرغبه
تورته موس أو جاتوه موس تارت موس اوكسات موس
ملحوظه
لو موس شكولاته للكاسات يستحسن ترفع الجيلاتين
تابعونا على صفحتنا الشيف احمد ماهر علي انستغرام
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
جروب فنون الطهي ولمسة الشيف احمد ماهر
https://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
http://
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
الأحد، 23 أبريل 2017
Chocolate Mousse prepared by Chif Ahmed Maher
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق