carrot cake recipe praperd by Chef Ahmed Maher
الكاروت كيك تقديم الشيف احمد ماهر
المقادير😁
ءءءءءءءءءءءء
1ك زبده
1 ك سكر بودر
5 جرام فانليا
8 عدد اصفر بيض
4 عدد عصير ليمون
$ بشر ليمون
40ج قرفه
400 ج دقيق
20 ج بيكنج بودر
200ج مكسرات مشكله
600 ج جزر مبشور
8عدد ابيض بيض
5ج ملح
الطريقة😃
ءءءءءءءءءءءء
خفق الزبدة والسكر جيدا مع بعض ثم إضافه الاصفر بيض مع الفانليا ويتم الامتزاج جيدا ثم اضافه بشر الليمون مع عصير الليمون ثم نضيف الدقيق مع المكسرات مع البيكنج بودر معأ
ثم يخلط كله مع بعض
ثم نقوم بعمل المارنج باضافة الابيض بيض مع ذرة الملح ومهم جدا الماكينه تكون مجفف
ومهم جدا وضع الابيض بيض في الثلاجه قبل الاستخدام لنحاح المارنج ..وبعد تجهيز المارنج
يضاف علي باقي الخليط خارج الماكينه ويقلب يدويا بهدوء..وبذلك اصبح الكاروت كيك جاهز للتسوية
يوضع في فورمة بها ماده دهنيه سواء كب كيك او فورم مستطيلة للجاتوة او كيكه وتسوي علي درجة حرارة 170 تابعونا على صفحتنا
الشيف احمد ماهر علي انستغرام
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق