شارلو لورين
charloo laurine
نوع بسيط جدا عبارة عن كيك زى السويسرول محشو نوجاتين كوكنت
الطريقة
اولا مقادير الكيك
10 ابيض بيض
250 جرام سكر بودرة
15 اصفربيض
100 جرام سكر عادى
120 جرام دقيق
80 جرام زبدة سايحة
100 جرام شيكولاتة مبشورة وفى الفريزر ساعتين
150 جرام اى مكسرات مفرومة ناعم جدا جدا
نصف كيس بيكنج بودر 9 جرام
طريقة عمل الكيك
اولا كل الادوات تكون مفهاش نقطة ماء ناشفة جدا
هنحط الابيض بيض مع السكر البودرة فى العجان المضرب السلك ونسبها تضرب لمدة 15 دقيقة لحد متبيض وتبقى عاملة زى الكريمة مارينج فى نفس الوقت نضرب على ايدينا الاصفر البيض مع السكر العادى مع الفانليا وونزل على المارينج ونقلب بايدينا بهدوء وفى الاخر ننزل بالدقيق والبيكنج بودر والشيكولاتة والمكسرات مع التقليب بهدوء يصب فى صاج 40 \60 ويدخل فرن 180 لمدة 12 دقيقة ويصب رفيع زى السويسرول يطلع يترك يبرد نشيل الوش ويقسم قطعتين ثم نضع الطبقة الاولى فى صنية ونصب عليها لحشوه
المقدار الاتى للحشوه
ءءءءءءءءءءءءءءءءءءء
500 جرام سكر
500 جرام كريمة فرش
كوب ماء
عدد واحده ليمون
600 جرام شيكولاتة بيضاء
مكسرات حوالى 200 جرام
الطريقة للحشو
ءءءءءءءءءءءءءءءءءءء
هنحط السكر والماء واللمونة على حلة على النار ونسبها تتحول الكراميل ننزل عليها بالكريمة الفرش مع التقليب السريع وفى الاخر ننزل بالشيكولاتة المكسرة قطع صغيرة مع التقليب وننذل بالمكسرات ونسبها تبرد ونصبها على الطبقة الاولى للكيك ثم نضعالطبقة التانية على وشها
الاثنين، 17 أبريل 2017
Charlo laurine شارلو لورين
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق