#الوافل_الأمريكي
250 جرام زبدة
250 جرام سكر
٤ بيضات
فانيليا
500 دقيق
كيس بيكنج بودر
٢٨٠ جرام لبن
الطريقة
ضرب زبدة و سكر وفانيليا مع بعض دقيقه ثم انزل بالبيض ٣ دقائق ثم انزل بالدقيق والبكنج بودر ثم اللبن خيط رفيع حتي يتم الامتزاج جيدا
ثم اسخن ماكينة الوافل ثم يوضع العجين واقفل عليه بالماكينة لمدة ما بين من ٣ دقائق ل ٥ دقائق حسب درجة حرارة ماكينة الوافل
والتزيين حسب الرغبة الشوكلاتة اوالمربى او الكراميل او الفواكه الطازجة
#Ahmed_Maher الشيف احمد ماهر علي انستغرام
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
اذا كنت محتاره تطبخي اي وعاوزه وصفه سهله وسريعه
وفي نفس الوقت مميزه وتبهري فيها الاخرين تابعوني علي جروب
ღhttps://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق