Biscuits Italian Ladies Kisses Prepared by Chef Ahmed Maher
المقادير ::😃😃
ءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءء
600 جرام زبدة بدرجة حرارة الغرفة
450 جرام سكر ناعم الحبيبات
450 جرام لوز مطحون
4 عدد صفار بيضه
700 جرام دقيق منخول
1 ملعقه فانليا
الطريقة ::😃😃
ءءءءءءءءءءءءءءءءءءء
ضرب الزبدة مع السكر جيدا حتي الخفق وتصبح كريمه ثم ننزل بصفر البيض ثم تترك بعض من الوقت حتي تحضير الصاجات ثم تشكل كور مقاس واحد وتوضع في الصاج بها ورق من السليكون و ثم تدخل الفرن ساخن مسبقآ
عليدرجة حراره 160 لمده 25دقيقة تقريبا حتى تاخد لون ذهبى
بعد ما تبرد تمامًا تلصق بالشوكولاته أو بجناش أوجناش فروله
الشيف احمد ماهر علي انستغرام
https://www.instagram.com/chif.ahmed.maher/
صفحة الشيف احمد ماهر للحلويات الكيك للمهتمين بعالم الحلواني
https://www.facebook.com/
chifahmed.maher?ref=bookmarks
تابع الشيف احمد ماهر علي تويتير
https://twitter.com/
Ahmedma26987755
جروب فنون الطهي ولمسة الشيف احمد ماهر
https://www.facebook.com/groups/chifahmedmaher/?ref=bookmarks
http://
مدونه فنون الطهي ولمسة شيف احمد ماهر
chifahmedmaher.blogspot.com/
لاتنسي الاشتراك في قناتي علي اليوتيوب مع الشيف أحمد ماهر
https://www.youtube.com/channel/UCnoUVsg-mbXYwCmwsRJOnkw
الصفحة الرسمية الشيف احمد ماهر لحل الوصفات In th cake
https://www.facebook.com/chifahmed.maher/
الاثنين، 24 أبريل 2017
Biscuits Italian Prepared by Chef Ahmed Maher
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق