طريقة عمل الحجازيه خطوه بخطوه
المقادير
١ كيلو دقيق نصف كيلو سمن
٢٠٠ جرام سكر
٢٠ جرام بيكينج بودر
١٠٠ جرام سيرب ثقيل
٢٠٠ چرام سميد
٥٠ جرام جوز هند
300 جرام حليب سائل
الطريقة
الدقيق مع السميد مع الجوز هند مع السمن ييخلط مع بعض ثم ينزل عليهم الحليب السائل حتي الكل يتجانسمع بعض
ثم ندهن صنيه سمن خفيف ونضع ديسك الاول ويكون رقيق وبعد زلك نضع الحشوه
ثم نضعالديسك اثانى
مكونات الحشوه
٢ كوب سكر على ٢كوب سميد وعين جمل مفروم وفواكه مجففه او زبيب و١٠٠ جرام قرفه ويخلط كله مع بعض ويبلل بسيرب خفيف وتطهى على نار ١٨٠ درجه الى ان يحمر الوجه وتقطع وبالهنا
الأربعاء، 25 نوفمبر 2015
الحجازيه علي طريقه الشيف احمدماهر
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق