كالماري محشي
المكونات
---------
كالماري مقفول
جمبري صغير
بصل + ثوم + كرفس
كوب صغير من الارز
كوبين من عصير الطماطم + معلقه صلصه
التوابل : كمون + ملح + توابل سمك
الطريقه
--------
يغسل الكالماري جيدا بالخل والدقيق والملح ويشطف جيدا
نشوح الجمبري مع الكرفس والبصل والثوم في الزبده مع عصير ليمون ونسقيه بقليل من الشوربه او المياه
نحشو الكلاماري بالخليط ونضعه في صنيه ونسقيه بالطماطم المعصوره مع قليل من الشوربه ودخله الفرن ليستوي ويقدم ساخن بالهناء والشفاء
تحياتي الشيف احمد ماهر
السبت، 21 نوفمبر 2015
كالماري محشي بالجمبري
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق