البسبوسه التركي.
المقادير
3بيضات
100جرام سمنه بلدي
100جرام لبن
100جرام سكر خشن
300جرام سميد
نص ورقة بكمبودر
ربع معلقة فانليه صغيره.
طريقة العمل
نضرب البيض والسكر والفانليه مع بعض جيدا بالمضرب ثم نضيف السمنه والبن مع بعض ويضرب جيدا ثم نضيف البكمبودر على السميد. ونقلبه جيدا ونضيفه على باقي المكونات وندمجهم جيدا. ثم يكون عندنا فرم كب كيك صغيره. ندهنا سمنه ونصب فيها الخليط لاكن منملاش الفرمه للآخر لأنها بترفع ونخبزها على حراره 180 وأول ما تخرج من الفرن تسقيها شربات خفيف إلى هوا عسل البسبوسه وتسبيها تشرب جيدا وبعدها بنص ساعه خرجيها من الفرم واقلبيها على وشها هتديكي الشكل إلى قدامك. والف هنا وصحه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق