الثلاثاء، 19 سبتمبر 2017

بسبوسه تركي من تقديم الشيف أحمد ماهر

بسبوسه  تركي
مقادير
250جرام ذبده
250سكر بدره
300جرام صميد بسبوسه
250جرام دقيق
1/2كيس بودر
9بيضات
5اكياس فانليه
الحشو مهلبيه عادي
الطريقه
نجيب طبق بلاستك نحط فيها ذبده معا سكر ونعجنهم معا بعض وانزال عليها بالبيض وقلب وانزال بالدقيق وصميد معا بعض ونقلبهم لغيط ميتمسكو ونقسم العجينه نصفين
ادهن الصنيه سمنه وفرد اول نصف كويس وأجيب الحشو بتاعي مهلبيه وحطها في نصف والتاني اكون فرده علي ظهرصنيه وتكون في ثلا جه للمدة 10دقائق وطلعها احطهاعلي المهلبيه وقفل الجوانب كويس كلها ودخله درجة حرارة 180
وطلعها ازقيها شربات
بس ابل مدخله اقطعها قطع صغيره يدوب تعليم كده وخلاص علشان المهلبيه متطلعش بره
وزقيها شربات متوسط
بالف هنااااا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق