الجمعة، 24 فبراير 2023

mousse nougat.

موس نوجا
  عدد 14 بياض بيض
 400 جرام عسل نحل
 300 جرام سكر
 150 شكولاته أبيض طبيعي
 80 جرام جلاتين 250 جرام ماء بارد
 1.650 ك جرام كريم حيواني
 500 جرام فرت مكسره 
200 جرام لوز على الوش
 100 جرام فروله
 750 جرام توت أحمر
 50 جرام جلاتین
mousse nougat
  14 egg whites
 400 grams of bee honey
 300 grams of sugar
 150 natural white chocolate
 80 grams of gelatin, 250 grams of cold water
 1.650 kg of animal cream
 500 grams of crushed fruits, 200 grams of almonds on top
 100 grams of strawberries
 750 grams of red berries
 50 grams of gelatin
تحضير المكونات
 اولا/ تحضير بعض المكونات وتترك حتي عمل الوصفه. ضرب كريمه الخفق نصف ضربه ونضع في طاسه الجلاتينه مع توت الاحمر وبعد من خيلط الفروله
 ثانيه/ 1-السكر مع العسل علي النار حتي الغليان 2-ضرب الابيض بيض في الماكينه ثم يضاف عليه العسل خيط رفيع ثم يترك حتي يبرد يضاف الكريمه ثم الجيلاتينه
Prepare the ingredients
 first / prepare some ingredients and leave until the recipe is made. Beat the whipping cream halfway and put in a bowl of gelatin with the red berries and after mixing the strawberries again 1- sugar with honey on the fire until boiling 2- beat the white eggs in the machine then add the honey to it a thin thread then leave until it cools add the cream then the gelatin

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق