الطريقة والمقدار للكيكة الاسفنجية
7 بيضات + 200 جم سكر خشن
50 جم محسن كيك
300 جم دقيق +
عدد1كيس فانيليا
نصف كوب ماء صغير
نصف كيس بيكن بودر
الطريقة
نقوم بضرب الكل معا ماعدا الدقيق فى الآخر ونقوم بتقليب الدقيق على اليد سرعه هادية لعدم خروج الهواء منها
و الكيكة تطلع هيشة
التسويه على 180 درجة حرارة
ملحوظة عدم فتح الفرن قبل مرور 20 دقيقة عشان مايهبطش الكيك
ولو احتجنا الكيكة شيكولاتة نقوم بنقص وزن الدقيق 50 جم ونضيف مكانهم كاكاو
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق