*خلطة للفراخ المشويه*
1/2كوب كتشب طماطم .
4 ملاعق طعام كتشب اسود (باربكيو)
عصير 4 ليمونات .
بشر ليمونه.
1/2ملعقة من الثوم المفروم .
ماء بصل.
نصف كوب عصير ( برتقال او اناناس او سفن اب )
بهارات ( فلفل , كزبرة ناشفة , جنزبيل , جوزة الطيب , فلفل احمر حلو , قرفة )
ملح فلفل.
ريحان او زعتر مجفف .
1/4كوب زيت زيتون .
يتم عمل شقوق في الفراخ .
تخلط جميع المقادير جيداً وتتبل بها الفراخ وتوضع في الثلاجة لمدة ليله قبل الشوي
https://m.facebook.com/chifahmed.maher
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق